Saturday, September 13, 2008

Isyraf & Baju Raya



Salam sumer... Nama saya Isyraf... Isyraf baru jek nak masuk 8 Bulan... Isyraf lahir pada 17 Januari 2008 bersamaan 8 Muharam 1429H di Kuantan Medical Centre pada jam 5 pagi.















Hensem tak Isyraf pakai kopiah ni... hehe.. tu kopiah Yai punye... Isyraf pinjam wat laram jap ngan baju raya....



Ni plak test baju raya Isyraf ngan Yai ngan Nyai masa balik kampung kelmarin..

Tahun ni tema kale hijau... so Isyraf ngan Ayah wat baju sama.. Ibu pun wat baju kale hijau...yeah yeahhh... tak sabar nak tunggu raya..

Hari Raya Puasa ni Isyraf balik raya kat KB, kampung Ibu dulu then hari raya ketiga baru balik Johor kampung Ayah plak. First time nak sambut hari raya ni mesti best ek... heheh..

Tak sabar rasa nak sambut hari raya ni... leh jupe sedare mare... sepupu sepapat... pakcik makcik... best tu... tapi poser pun tak abis lagik ni kan.. isk isk ... Isyraf tak pose lagik sebab lum cukup umur...:) Nanti dah besar Isyraf mesti pose penuh...Insya Allah kalau panjang umur... kan.. Amin.


" Jom raya !!! "



* yai = atuk
*nyai = nenek
kamus bahasa jawa...

1 comment:

.:Khalifatun Khairiah:. said...

ahax!

comeynyer isyraf..

bulu mate lentik cam Mok Su nih..

hik2~